Blog

Nu ezit să fac un bine, dar tu?

E o poveste tristă ca multe altele, dar ca și fiecare caz în parte- are nevoie de susținere financiară.

Este de nevoie de 30 000 euro într-o lună ca Valeria Ghilescu să se facă bine. Colegii de la everydayjournalism.com au descris situația și aș vrea și eu să contribui la mediatizarea acestui caz. A fost o întâmplare naivă.

Pe 31 mai 2009 s-a întâmplat o tragedie care a imobilizat-o pe Valeria Ghilescu.Vizitând Mănăstirea Saharna, (un copil a speriat-o cu o șopârlă) a căzut de pe o stâncă în prăpastie. Timp de 4 ani a suferit 4 intervenții chirurgicale în R. Moldova , în urma cărora starea s-a ameliorat puțin.  Cu toate acestea, copilul rămâne cu paralizia membrelor inferioare și se poate deplasa doar în scaunul cu rotile. O clinică din Germania care a studiat istoria Valeriei, promite să o pună pe picioare. Dar acest tratament necesită cheltuieli financiare considerabile, în valoare de 30.000 de euro. Clinica din Germania le-a dat un termen de 6 luni, perioadă în care să ajungă acolo. De atunci, a mai rămas doar o lună din termenul stabilit de germani.

Valeria e născuta pe 13 aprilie 2000. La vârsta de 9 ani, tânăra a rămas  imobilizata. Valeria este elevă și conform legii, profesorii se deplasează la domiciliu. Adolescenta e în grija bunicii, pentru că părinții sunt plecați peste hotare. Muncesc din greu, dar nu e suficient să adune banii necesari pentru operație.

Cu puținul tău, poți aduce speranța în viața Valeriei. Ridică-te!

TU POȚI DA O SPERANȚĂ!

Banca: Victoriabank

Titular: Bordian Zinaida
Codul bancii: VICBMD2X807

Cont: 22336053801 (MDL. EUR. USD. RUB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *