Blog

Savurați din fiecare bătaie de inimă <3

Cele mai frumoase momente sunt ale prezentului. Zic aceasta pentru că prezentul e ceva care nu poate palpat. Pentru că “acum și aici” e într-o încurcătură continuă. Nu există decât trecut și viitor, iar cel care găsește prezentul se delectează cu ceva desăvârșit.

Despre trecut, pot spune că acesta ne formează. Cioplește într-un lemn. Durabil sau veșted acesta criteriu este decis de viitor. Dar care este rolul prezentului? “Are vreun rol te întrebi” sau din contră exclamezi “încă și ce rol are!!!”.

Cerul acoperă milioane de viziuni și tot atâtea întâmplări , care se petrec în fiecare secundă, care în a doua secundă nu mai sunt. E o joacă, dar și o încercare.

Prezentul este atât de efemer. Cu toate acestea el este nimic altceva decât o lecție bună. Trebuie să o însușim și să ne bucurăm de roade.

Savurați clipa, nu așteptați și nu numărați zile, ore, luni, ani pentru a ajunge la o destinație/scop. Savurați din tot ce vă înconjoară. Fiți bucuroși de ceea ce se petrece cu voi. Viața e o minune. Deci minunea nu este una, ci se petrece în fiecare bătaie de inimă.

Vă pup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *