Blog

Miss “Zile şi Nopţi”


Se merită !!!

Revista “Zile Și Nopți” dă start concursului “Miss Zile și Nopți.”

Cel mai tare ghid de Chișinău, organizează în perioada 6 februarie 2012 – 24februarie2012, concursul intitulat “MISS Zile și Nopți”.

Crezi că frumusețea și inteligența îți completează cu succes personalitatea sau poate vrei să demonstrezi celor din jur că o femeie modernă este și o luptătoare, nu ai decât să faci acest lucru.
Arată-ne că ești cu totul specială. Înscrie-te în cel mai interesant concurs din țară.

Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:
1. La concurs poate participa orice persoană de gen feminin care e rezidentă în Moldova.
2. Vârsta de participare 18-25 de ani
3. Expediază o poză potret cu tine și o descriere ce conține (prenume, nume, vârsta,ocupația sau pasiunea ta) pe adresa de email: [email protected]
4. În cazul în care se dovedește faptul că o candidată a încălcat condițiile impuse mai sus, va fi eliminată instantaneu din concurs, indiferent de faza în care se află.

EXTREM DE IMPORTANT PENTRU PARTICIPANTE !
Premiul Mare este apariția pe coperta Revistei “Zile și Nopți”, 5000 de lei oferiți din partea sponsorului general “Spicul de Aur” și va avea parte de o schimbare de look oferită de stilistul Andrei Cocieru, precum și va beneficia de o sesiune foto împreună cu fotograful Cristina Evtodii.

Toate finalistele concursului vor avea parte de premii oferite din partea:
sposorului MaxBoll, Compania Milka își va alege câștigătoarea serii și îi va oferi coș cu ciocolate, iar premiile nu se opresc aici.

Concursul MISS Zile și Nopți 2012 are următoarele etape:

ETAPA 1 – Înscrierea generală
Prima etapa este formată din perioada de timp alocată înscrierilor generale (6 februarie 2012-20 februarie 2012). Sânt admise toate înscrierile celor care se încadrează în criteriile generale de mai sus.
20 de participante vor fi selectate în fucție de like-urile obținute pe parcursul concursului, iar 5 dintre concurente vor fi selectate pe baza fotografiilor expediate, de către un juriu secret. Rezultatele primei etape vor fi afișate la data de 20 februarie 2012, între orele 20.00-24.00

Etapa 2 – Preselectie pe baza interviului
Din cele 25 de candidate la titlu de „Miss Zile și Nopti” vor realese 20 de finaliste, în baza criteriilor: frumusețe naturală, inteligență, comunicare . Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi printr-un e-mail de către organizatori.
Reprezentantul Zile și Nopți va contacta câştigătorii prin e-mail, în maxim 24 de ore de la data desfăsurării acestei etapei.

Etapa 3 – Selecția finală
La 24 februarie 2012 Revista „ Zile și Nopți” sărbătorește aniversarea de 5 ani și te invită și pe tine să iai parte la un eveniment de amploare, deci concursul va fi desfăsurat în cadrul zilei de 24 februarie în sala sponsurului general MaxBoll.

În final, vă aşteaptă trei probe care vor fi evaluate de un juriu format din cântăreți, traineri, stiliști și sponsorii evenimentului.

Înscrie-te și tu! Nu rata șansa de a te promova!
Succese tuturor!
Cu gând bun, Revista „Zile și Nopți”

2 Comments

  1. Pingback: BestConcurs Concurs: "Miss Zile si Nopti" - Castiga 5000 de lei, o schimbare de look si alte premii! - BestConcurs

  2. Pingback: Oglindă oglinjoară cine-i cea mai cea din țară ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *